Om oss

PRETIUM TAKST & EIENDOM

PROFESJONELL HJELP INNEN TAKSERING

Par som ser på takstrapport hos takstmann

Pretium takst & eiendom er medlem av Norges Takseringsforbund, og vi fullfører alle våre rapporter i henhold til standarden som er satt av Norges Takseringsforbund. I tillegg er vi sertifisert Godkjent Våtromsbedrift. Våre rapporter er laget basert på forbundets rutiner, krav og bestemmelser. Det gjør at du som kunde skal føle deg trygg på rapporten du har fått. Vi er sertifiserte takstmenn og har en takstutdanning som er godkjent av Norsk takst.

Vi utfører alle oppdrag innen Verdi- og lånetakst, boligsalgsrapport, verdivurdering, energimerking, byggelånskontroll, overtagelses befaring, forhåndsbefaring og arealmåling.

Pretium takst & eiendom har som mål å være en konkurransedyktig bedrift som setter kunden i fokus. Vi legger stor vekt på kvalitet og fagkompetanse slik at rapporten/taksten blir så riktig som mulig. Vi bruker mye tid på å holde oss faglig oppdatert. Dette skal komme kunden til gode og vi skal alltid være oppdatert på de siste lovene og reglene innen faget. Våre oppdragsgivere er ofte eiendomsmeglere, advokater, privatpersoner, banker, forsikringsselskaper og kommuner.

Som bedrift er vi fleksible, vi betjener boligmarkedet i Oslo området og hyttemarkedet på destinasjoner som Norefjell, Hafjell, Kvitfjell, Trysil og Sørlandet.

KONTAKT OSS FOR EN HYGGELIG OG UFORPLIKTENDE SAMTALE

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle