Arealmåling

Hytteområde, snø og hytter

vi utfører arealmåling

Behøver du hjelp med riktig arealmåling så kan vi i Pretium Takst & Eiendom AS hjelpe deg. Vår arealmåling skal være basert på grundige undersøkelser, dette skal gi grunnlaget til nøyaktige rapporter av høy kvalitet.

Vi er medlem av Norges Takseringsforbund, og vi fullfører alle våre rapporter i henhold til standarden som er satt av Norges Takseringsforbund. Les mer om nødvendige dokumenter til taksten her.

Plantegninger med Bruttoareal (BTA)

Bruttoareal (BTA)

Bruttoareal (BTA) er en arealmåling som viser måleverdiene fra ytterven og til midt i vegg mot evt. naboleilighet eller fellesareal som for eksempel trapperom eller nabohuset.

Plantegninger med Bruksareal (BRA)

Bruksareal (BRA)

Bruksareal (BRA). Er arealet som ligger innenfor omsluttende vegger. Dette vil si innsiden av yttervegg og veggen mot for eksempel nabo eller fellesareal. Her er det fratrukket piper og kanaler som er over 0,5 kvadratmeter og vegger over 0,5m.

Plantegninger med Primærrom (P-rom)

Primærrom (P-ROM)

Primærrom også kalt P-rom er bruksarealet av boligens primærdel. Dette vil si rom som stue, kjøkken, bad og andre rom man naturlig oppholder seg i.

KONTAKT OSS FOR EN HYGGELIG OG UFORPLIKTENDE SAMTALE

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle